Loppukesä ei oo kyllä menny ihan putkeen. Koko kesäloma meni sairastaessa, oli varmasti pahin flunssa koskaan ja keuhkokuumehan se lopulta oli... Kuumetta puolitoista viikkoa, välillä yli 40, lisäksi kova yskä, vasta suoneen laitettavalla antibiootilla lähti talttumaan. Vieläkään en kyllä ihan terve ole, vasta eilen kävin tk:ssa kurkussa olevien peitteiden takia, vaan ei lääkäri osannut oikein auttaa. Määräsi poskiontelo rtg-kuvaan ja verikokeeseen rauhaskuumeen varalta. Poskionteloiden kunnosta en vielä tiedä, mutta rauhaskuume se ei ainakaan ollut. Huomasi kyllä, että on sairastaminen ottanut hiukan voimille kun olin verikokeen jälkeen pyörtyä, silmissä musteni täysin, mutta kaatua en ehtinyt ennen kuin hoitaja tuli hätiin. Aika viston tuntoinen oli, mutta onneksi meni aika pian ohi. Ja verta ei tarvittu edes paljon.

Levähtää en siis pahemmin ole kesän aikana ehtinyt, tai kyllähän minä lepäsin, vaan voimat on silti ihan loppu. Ensimmäinen kouluviikko oli kyllä aika tuskainen kun väsytti niin mahdottomasti, hyvä että hereillä pysyin. Varmasti jäi paljon tunneilta mieleen... Nyt on enää ensi viikko ja sitten harjotteluun. Pari tehtävää pitäsi koittaa tämän vapaan (4pv) aikana tehdä ja ens viikonloppuna melkein aloitella näyttösuunnitelmaa. Lisäksi harrastuksen myötä olis kans suunniteltavaa ja puuhattavaa rutkasti. Seuraava etappi on syyskuun loppu, silloin pitäsi olla harjottelu ja näyttö onnellisesti takanapäin ja harrastuksen puolestakin hommat vähempänä.

Sitten vielä vastustaa ihan huolella tuon toisen auton kanssa. Siihen tehtiin kesällä jo yli tonnin remontti ja nyt se on taas rikki... Yhtä kallis remontti tulossa, mutta nyt on vielä ongelmana, että missä sen saa kuntoon... Jossain pitäis eka purkaa, sitten osa lähettää kaupunkiin huoltoon ja lopuksi taas kasata. Koko hommaan menee helposti 2viikkoa, eikä kyllä oo tietoa mistä me ne rahat hommataan... Miehellä alkoi taas rakennushommat, joten se tarvis myös auton töissä kulkemiseen, tuolla kun ei voi oikein nyt ajaa. Lisäksi sillä toki ottaa päähän, kun viikon päästä alkaa karhunmetsästys, mitä se on koko kesän odottanut, ja nyt auto on paskana ja siihen menee kaikki ylimääränen raha... Tai ei meillä kyllä yleensä näytä olevan sitä ylimäärästä rahaa. Toiseenkin autoon pitäsi syksyn päälle tehdä jarruihin remonttia.... Että aika toivoton olo tällä hetkellä.

Minä ehdin jo mummoakin taas pehmittää tämän tilan myynnin suhteen, koitin puhua että ei meillä nyt niin huono tilanne oo töiden suhteen yms. Ei se kyllä kieltänytkään ettei möisi, ens vuonna kai tulee se 10v papan kuolemasta, joten ei vissiin menis niin paljon veroa, sitä se odottaa. Mut en minä kyllä taas tällä hetkellä tiedä, millä me mitään taloa maksettais, tähän pitäs tehdä nii isot remontitkin. Ottaahan ihmiset riskejä ja paljonhan nykyään lainalla ostellaan kaikenlaista, mut ei kyllä kovin hyvältä näytä tää meidän tilanne. Mistä me edes lainaa saadaan kun toisen tili on tyhjä melkeen heti tilipäivän jälkeen, eikä mullakaan oo nyt säästöön mitään jääny. No, ehkä kaikki jonain päivänä selviää... Lottovoittoa odotellessa...

Ja mitään positiivista en nyt jaksa keksiä.