Edellisestä kirjoituksesta näyttää olevan jo ihan kivasti aikaa. Silloin on näkyy vasta loppunut työharjoittelu, nyt se taas kohta on alkamassa... Mutta ilmeisesti asiat on olleet hyvin kun ei ole tarvinnut tänne vuodattaa ;) No joo, viime aikoina on olo ollut ehkäpä keskimääräistä parempi. Välillä se tosin kävi jo aikas huonona, mutta sitten sain purettua miehelle koko syksyn patoutumat ja nyt on taas ollut sitten paremmin. Mieskin on ollut nyt enempi kotona kun metsästyskausi loppui ja muutenkin harrastusten puolesta on jo rauhallisempaa. Eilen alkoi opiskelusta joululoma (tosin yks tehtävä pitäs vielä tehdä) jota olen kyllä jo odottanut. Opiskelumotivaatio ei ole edelleenkään ollut kovin kummoinen, oikeastaan koko ajan huonompi. Tosin sillä voi olla vaikutusta, että jännitän taas tulevaa työharjoittelua. Mutta ei se auta kuin koittaa pakertaa, loppusuoralla tän suhteen aletaan kuiteskin jo olla. 

No tähän päivään. Joulu tulee tänä vuonna olemaan meillä aikas  hiljainen kun siinä on niin lyhyt vapaa (kerrankin kun itsellä ois vapaata niin toisilla ei oo), mutta veli tulee kuiteskin kylään. Jouluvalmisteluja on siis pikkuhiljaa tullut tehtyä, tänään käytiin naapurikaupungissa ostamassa jo osa eväistä, eilen pakkasin lahjat ja tein lanttulaatikot. Samalla kaupunkireissulla käytin autonkin katsastuksessa. Siihen täytyikin upottaa melkoisesti rahaa ennen kuin uskalsin sen leimalle viedä, aika hyvin meni säästöt, mutta jospa se nyt taas menis jonkin aikaa ettei tarvi huoltoja miettiä. Muutenkin rahaa on näin joulun alla "palanut", mutta jospa se  tästä. Telkkarikin tuli uusittua, otettiin se tosin osarilla ettei nyt tähän vuodenvaihteeseen tullut liian isoa rahanmenoa kerralla. Taulu-tv:n hankinta oli (yllätys, yllätys) minun idea johon mieskin sitten suostui. Onhan siitä ihan kiva leffoja katsella. Mieskin on jopa nyt ehtinyt pari elokuvaa kanssani katsomaan, mukavaa pitkästä aikaa. Iron Man-leffat oli yllättävän hyvät, vaikka epäilin, että ne ei olis ollenkaan minun makuuni. Onhan ne "upotiaa", mut hienosti toteutettu ja pääosan esittäjä on ihan oma lukunsa. Itseasiassa Robert Downey Jr (joka on siis itse Iron Man) taisi olla ensimmäinen miesnäyttelijä johon teininä tykästyin. Siis enhän minä silloin ketään julkisuuden henkilöä varsinaisesti "fanittanut" kuten kavereilla oli tapana, mut RDJ oli kyllä sellainen, joka teki Ally McBealista entistäkin kiinnostavamman sarjan ;)

Robert Downey Jr Ally McBealin aikaan


Pitkän liudan kyseinen näyttelijä on ehtinyt elokuvia tehdä ja osan olen aiemmin katsonutkin. Sherlock Holmesina hän teki myös hyvän, itselleen tyypillisen suorituksen. Täytyykin melkein seuraavaksi etsiskellä käsiin RDJ:n elokuvia, Jake Gyllenhaalin ja Jude Lawin leffoja on tullut nyt jo aika monta katsottua :) Mutta, eikös hän ole aika... katsottava? ;)


No joo, minä taidan olla jo hiukan joulumielellä... Täytyneekin varmaan siirtyä tästä unten maille. Unirytmi kääntyi kyllä aika hetkessä päälleen kun loma alkoi... Vaan mitäpä se haittaa, pitää koittaa ottaa tää loma kerrankin lomana kun se kesälomakin meni miten meni. Ehkä sitä sitten taas jaksaa heinäkuuhun asti pakertaa. Eli huomenna jatkuu taas jouluvalmistelut ja ehkäpä sitä ehtis jonkun elokuvankin katsomaan...