Oli taas mahtava herätys tänään. Mies nousi siinä viiden jälkeen sängystä ja tuli hetken päästä takasin; "meiilä ei tuu vettä"  No voi p...  Se niistä kunnon yöunista kun viikonloppuna jäi nukkuminen aika heikolle... Ei auttanu kun lähtee hakemaan naapuritalosta vettä (siis isältä) kun mies lapioi reittiä kellariin vesipumpun luo. No, eipä sille ollu mitä tehä, ei lähteny päälle ja miehellä ei ollu aikaa sen kummemmin asiaa tutkia kun oli kiire töihin. Onneksi isäni sitten kävi kattomassa ja kävi ilmi, että yks kolmesta sulakkeesta oli palanut ja siksi pumppu ei toiminut. Onneksi ei sen vakavampaa, ehdin jo miettiä että montakohan päivää joutuu oleen ilman vettä jos pitää uus pumppu laittaa... Ja pääsin sitten vielä joksikin aikaa nukkumaankin.

Tänään tuli eka aika isoon kaupunkiin... Ja onneksi just sillon kun sitä odotin, on nimittäin muutakin asiaa sinne päin.

Pitkä ja todennäköisesti vauhdikas viikko edessä. Flunssaa ei oo vieläkään tullut, mutta eilen taas meinas nostaa kuumetta. Ärsyttävää tämmönen, tulis kerralla päälle ja menis sitten ohi eikä vaan yrittäis...