Nyt on helatorstai jo ohi ja näyttöarviontikin on jo tehty. Kaikki meni huomattavasti paremmin kuin pelkäsin, vaikka väsyttävät viisi viikkoa olivatkin. Sinänsä työskentely eskarilla ei nyt mitenkään raskasta ollut ja aika kyllä kului tosi nopeasti, mutta näyttösuunnitelman ja kasvun kansion teko olivat aikaa vieviä ja stressaavia. Onneksi olin valmistellut niitä jo etukäteen, muuten olis kyllä aika loppunut kesken. Ja sen lisäksi viiden päivän työviikko ja kahdeksan tunnin päivät tuntuivat vähentävän vapaa-aikaa jo melkoisesti kun on yli puoli vuotta tottunut olemaan koulussa 6h/päivä 3-4kertaa viikossa :) Mutta niin siitä vain selvittiin ja K3 on mitä ilmeisemmin ensimmäisestä näytöstä tulossa, H2 oli tavoitteeni, että aikas hyvin :)

Huomenna alkaakin sitten seuraava harjoittelu, tällä kertaa rupeamaa onkin kuusi viikkoa, eli juhannukseen asti. Ympäristö on aivan erilainen ja työ paljon fyysisempää, nyt se sitten nähdään mitä se hoitotyö oikeasti on. Ja jännittää tottakai aivan mahdottomasti. Työvuoroistakaan ei ole vielä minkäänlaista tietoa, mutta jospa ne huomenna selviäisi. Täytyy kyllä koittaa saada harjoittelu niin tehtyä, että pystyn aloittamaan näytön paria päivää aikaisemmin, että jäisi edes juhannus aikaa hengähtää ennen kouluun siirtymistä. Mutta aika näyttää kuinka käy.

Kesä tuli tänä vuonna aivan yllättäen, kevät on ollut tosi kylmää ja vielä viime viikolla pidin toppatakkia päällä töissä. Nyt on ollut kolme päivää yli 20astetta lämmintä, tosi helle! Tuntuu kuin olis jo juhannus, sää on kuin keskikesällä yleensä. Toivotaan, että niille parille lomaviikollekin riittää hyviä säitä. Ulkona olis mahdottomasti hommia, mutta ei ole kyllä ehtinyt, tai oikeastaan jaksanutkaan tehdä paljon mitään. Täytyy koittaa saada vain kaikki pakolliset hommat kasaan, jos liikaa innostuu niin se teettää vaan stressiä ja rahan menoa, tähän taloon ja pihaan sais kyllä uppoamaan vaikka kuinka paljon... Aitaa olis tarkoitus pihan ympärille saada tänä kesänä, mutta vielä on vähän auki, että mistä verkkoa hommataan kun sekin maksaa ihan kiitettävän summan...

Perjantaina meni 270€ tosta nuin vaan autonrenkaisiin, en ollut yhtään muistanut, että siinä oli ostaessa niin huonot kesäkumit niin tuli vähän yllätyksenä. Onneksi oli kuitenkin vähän säästöjä. Ja nuo minun autonrenkaat tai aitaverkko on kyllä vielä aika pieniä investointeja siihen nähden, mitä tiedän miehellä olevan suunnitelmissa... Kelkan ja auton remontteihin saattaa upota kuulemma tuhansia euroja, ainakin jos jollain liikkeellä ne teettää, lisäksi suunnitteli uutta koiratutkaa, tuhannen euroa sekin. Siitä minulla ei ole kyllä aavistustakaan, mistä meinaa rahat tempaista... Sen päälle vielä suunnitteli, että mentäis naimisiin, sillai pienimuotoisesti, mutta mulla oli pakko huomauttaa, että eihän meillä oo varaa edes sormuksiin. Lotto tai Kenovoitto olis ihan kiva...

Mutta nyt kun tässä on valitettu taas vähän, niin täytynee mennä nauttimaan elämästä tuonne ulos ja jotain touhuilemaan. Vai alkaiskohan näyttösuunnitelmaa luonnostelemaan... Ehkäpä taidan mennä ulos :)