On taas tämä aika vuodesta, että kaikki mahdolliset taudit on liikenteessä. Onneksi ei vielä kuitenkaan tätä flunssaa pahempaa ole tarttunut. Viikonlopun oli ensin kurkku kipeä ja sitten sunnuntaina piti vielä mennä palelluttamaan itsensä niin illalla taisi olla jo vähän lämpöä. Eilen menin kuitenkin kouluun kun oli sellainen päivä, että oli hyvä olla paikalla, särkylääkettä tosin jouduin kesken päivän ottamaan. Illalla tuli sitten taas kuumeinen olo ja yöllä oli varmasti myös kuumetta, kun välillä heräsin aika huonoon oloon, mutta aamulla sitten taas särkylääkkeen voimalla liikenteeseen kun oli terveystarkastus... Kauhean järkevää tällai pitkittää tautia. Tänään koitan kyllä loppupäivän levätä, että olisin taas huomenna koulukunnossa kun on työharjoittelu asiaa.

Näkö ja kuulo oli pysyneet normaalina vaikka epäilin flunssan vaikuttavan kuulemiseeni, ei se kuitenkaan merkittävästi näyttänyt vaikuttavan. Verenpaine oli ok, pulssi vähän korkea (ei ihme kun sairaana) ja hemoglobiini oli 164, eli aika korkea. Ennen tarkastusta meillä oli aikamoinen kyselylomake täytettävänä ja se käytiin sitten terveydenhoitajan kanssa läpi. Koitin vastata rehellisesti vaikka ensin mietin, että pitäiskö vähän kaunistella asioita... Mutta mielialakyselystä päätellen minulla olis kuulemma lievä masennus, enkä kyllä sitä kiellä. Sovittiin, että psykiatrinen sairaanhoitaja ottaa minuun yhteyttä niin voidaan sopia pari keskusteluaikaa. Vähän kyllä mietityttää pikkukylässä mennä sellaiselle, mutta ehkä se on silti parempi. Saan myös mahdollisesti jotain lääkettä poskiin jälleen tulleisiin patteihin, ehkä tuo jotain aknea on. Tosi ärsyttävä vaiva ja ruman näköisiä. Lisäksi ensi viikolla on verikoe ja virtsanäyte viedä labraan, ihan hyvä että välillä tehään jotain tutkimuksia, kun ei viime vuosiin ole tullut käytyä sellaisissa. Kilpirauhas- ja sokeriarvoja ei ole taidettu koskaan tutkia. Kilpirauhasarvojen tutkituttaminen on käynyt muutenkin mielessä, sitä ongelmaa kun suvussa jonkin verran on ja jos arvot on pielessä se vaikuttaa aika moneen, kuten mielialaan.

Mutta nyt taidan siirtyä sohvalle lepäämään ja lukemaan kirjaa. Ulkona olis kyllä tosi kaunis keli, mutta pakko koittaa pysyä levossa, ulkona en malttais kuitenkaan olla touhuamatta.