Mies osaa järjestää kivasti ylimäärästä ajanvietettä, ihan kuin sitä ei näin joulun alla muutenkin  olis:) Huomenna lähetään tekemään muutaman sadan kilsan reissu autoa kattomaan, saa nähdä lähteekö sieltä miehen "unelma-auto" mukaan ja jääkö entinen auto sinne. Siis se on homman ehtona, että entinen menee vaihdossa. Mutta jospa tässä yksi päivä liikenis kun on niin monta vapaata edessä. Tosin tänään en kyllä saanut juuri  mitään aikaan, mutta tarkoitus olis näillä vapailla saada jouluvalmistelut mahdollisimman pitkälle.

Sunnuntaina suunniteltiin, että lähdetään äidin kanssa lähikaupunkiin shoppailemaan. Lähinnä loput joululahjat ja kaikki jouluruuat mitä voi jo ostaa. Saa mies sairastaa rauhassa krapulaa päivän kun aiko lauantaina mennä pikkujouluihin:) Siitä hyvästä saakin maanantaina auttaa minua sitten talon siivouksessa, lupasi niin mukavia pakkasia, että taitaa lähteä kaikki kankainen (mitä vaan talosta irti saan) pihalle päiväksi.

Anatomian ensimmäinen tentti meni hyvin, ei opettaja keksinyt oikeastaan mitään huomautettavaa. Vaikkakin lukeminen jäi heikommalle mitä oli tarkoitus... Päivän pyörittelin kirjaa käsissäni, mutta vasta illalla kahdeksan jälkeen sain itseni patistettua lukemaan. Seuraavaan tenttiin lukemista ei kestä jättää niin viimetinkaan, on vähän vaikeammin ymmärrettävää asiaa.

Mutta nyt taidan siirtyä iltatoimiin ja Mentalistin jälkeen nukkumaan, että jaksan aamulla heräillä ennen kuutta...