Kävin tänään hetkisen töissä sairaslomasta huolimatta. Enhän minä siis varsinaisesti töihin joutunut, ohjasin vain hetken uusia viikonloppu työntekijöitä. Samalla sovittiin pomoni kanssa, että tulen tiistaina normaalisti töihin, mutta hän soittikin perääni, että sopiiko jos tulisinkin vasta perjantaina. Hän oli suunnitellut työvuorolistan siltä varalta, että sairaslomani jatkuisi ja ei jaksaisi sitä enää muuttaa. No, sopiihan se minulle. Ensi viikolla käyn siis perjantain töissä ja la-ma on vapaa.

Eilen otin joulukoristeet ja verhot pois ja siivoilin taloa. Siinä menikin lähes koko päivä. Kuusi oli tarkoitus vielä jättää, mutta se ravisti niin paljon neulasia, että se vietiin tänä aamuna pihalle. Jouluvalot saa kyllä vielä jäädä ensi viikkoon. Huomenna olis tarkoitus lähteä mummolaan parin tunnin matkan päähän. Siellä on lomailemassa pari serkkuani ja tätini, jota en ole nähnyt likelle kymmeneen vuoteen. Ja veljeni, jota kylläkin näin viimeksi eilen:)

On muuten aika hyvin pitänyt nuo uuden vuoden lupaukset. Unohdin heti eilen venytellä. Pitää koittaa muistaa tänään saunan jälkeen.

En muuten ole katsonut pakoa moneen päivään, ei oo ehtinyt. Tänään ajattelin, mutta en taida vieläkään ehtiä. Meinaa tulla vieroitusoireita;)