Talo alkaa olla jo aika hiljainen, jouluvieraista jäljellä on enää veljeni joka viipyy vielä muutaman päivän. Juuri kun alkoi tottua väkimäärään, meteliin ja yleiseen sekasortoon talossa (3-4hlö:lle tarkoitettu talo on vähän ahdas 12hlö:n tavaroille) onkin yhtäkkiä hiljaista ja siistiä, kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. No, ihan hauskoja muistoja kuitenkin taas joulusta jäi:) Herkkuja on tullut syötyä riittämiin. Jouluruokien lisäksi porukalla syötiin 6:n munan kinuski-lakkatäytekakku, paljon suklaata (vieläkin jäi 7 rasiaa konvehteja...) ja aattoiltana perinteisesti juustoja ja glögiä.


Tänä vuonna tarjolla oli Aura goldia, pippurijuustoa, kanttarellituorejuustoa, valkohomejuustoa ja salaneuvosta kuutioina. Lisänä voileipäkeksejä, suolakeksejä, pippuri-suolakeksejä, pipareita sekä omenaa ja päärynää. Ja glögin kanssa oli tietenkin rusinoita ja mantelilastuja. Pöytää koristi tädiltäni saama joulukukka-asetelma, jonka kyllä itse valitsin... :)


Lahjoja oli siis taas riittämiin kuten jo aiemmin mainitsin. Kaikenlaista pientä ja tarpeellista oli paketteihin kääritty, kuten hanskat, kasvovoidetta ja kuorintavoidetta, kylpypyyhe ym. Mieheltä sain seppälän lahjakortin joka on kyllä hyvin huomioitu lahja, pystyn itse valitsemaan mieluiseni ostokset:) Tässä koko lahjakasa. Olihan meitä toki 12henkilöä niitä jakamassakin...


Suurin paketti oli tarkoitettu minulle ja miehelleni. Sieltä paljastui puolisen metriä korkea käsin puusta tilaustyönä tehty lyhty. Tosi kaunis:)


Mutta nyt siis lomaa jäljellä vielä viikon verran. Alennusmyyntiostoksille ehkä suuntaan jonakin päivänä, jonain päivänä ehkä maakuntamatkaillaan, riippuen ehtiikö tuo mies mihinkään... Kolutehtäväkin pitäis ennen uutta vuotta saada pakerrettua ja anatomiaa opiskeltua, mutta tämän illan aion ainakin pyhittää tv:n tuijottamiseen:)