Aivan mahdottoman kuuma ollut jo maanantaista asti. Aluksi tietenkin kylmän jakson jälkeen tuntui kivalta, mutta nyt alkaa jo vähän tympiä. Talo on kuin sauna (kiitos isojen ja huonojen ikkunoiden) joten nukkuminen on aika levotonta. Ulkona meinaa läkähtyä jos meinaa tehdä vähänkin vaativampaa hommaa, saati sitten sisällä. Hyvä puoli tietenkin on, että rusketusta kyllä saa, tosin jalkoihin ei meinaa väri millään tarttua vaikken tällä viikolla juuri ole polvipituista pidempää käyttänyt...

Kummasti onkin tullut tällä viikolla pidettyä hameita (tai no pääasiassa tuota yhtä lempparia) vaikka en ole ollenkaan hame tai mekko ihminen. Jopa lähikaupungissa ja tällä kotikylällä vieraillessani uskalsin laittaa hameen päälle ja se on jo aika harvinaista;) Kaupungista ostin jopa capripituiset legginsit joita ajattelin käyttäväni yhden tunikamekon kanssa. Jospa nuihin hameisiin pikkuhiljaa tottuis. Vois vaikka investoida jonkun uudenkin hameen tälle kesälle.

Toinen minkä innostuin ostamaan kaupungissa käydessäni oli hempeän vaaleanpunainen, väljä tunikatyyppinen t-paita, kangas ohutta ja hiukan läpinäkyvää. Sellainen paita, josta en tähän asti ole oikein perustanut. Mahdollisesti edullinen hinta vaikutti asiaan ja tein heräteostoksen, mutta paita oli lopulta ihan kiva ja helteellä sopivan vilpoisa.

Huuto.netistä on tullut katseltua vaatepaketteja ja joistakin olen harkinnut tekeväni tarjouksenkin, mutta sitten ajattelin, että mulla on kaapissakin paljon vähän käytettyä aika samantapaista vaatetta. Että jos sieltä kaivais ensin jotain erilaisempaa käyttöön eikä vaan aina pitäis samoja tylsiä... Harmittamaan jäi kyllä pari H&M:n kesätakkia, muistin sulkeutumispäivän väärin ja kohteet oli jo suljettu. Pitää kyttäillä josko ne uudelleen tulis myyntiin.

Ulkona alkaa olla kohtapuolin kesän kukkaloisto parhaimmillaan. Loppujen lopuksi näyttää siltä, että kaikki istuttamani on kuin onkin lähteneet kasvamaan, tosin aika pieniä osa niistä vielä on. Mutta lämmennyt ilma on tehnyt ihmeitä. Nyt kun muistais vielä kastella helteen ajan. Ruohokin oli hurahtanut niin, että tänään on saanut leikkurilla pärrätä. Huomenna jatkan, päivällä tuli niin kuuma ettei enää vaan jaksanut. Tosin asiaan voi vaikuttaa tämä flunssakin, limaa tuntuu kertyvän koko ajan, niistää  ja yskiä saa päivän mittaan melko tiheään. Mutta jospa se tästä.