Lieneekö possutautia vaiko ihan tavallista, en tiedä, mutta ei ainakaan vielä normaalia flunssaa pahemmalta vaikuta. Lauantaina meni iltaa kohden ääni ja kurkku tuntui karhealta, eilisen päivän podin kurkkukipua ja nyt on ollut lämpöä ja aika räkäinen olo. Tosin otin särkylääkkeen kun poskionteloa jomotti aika pahasti, niin kuume varmasti sen myötä laski. Tiedä sitten mistä tämän flunssan nappasin, koulusta vaiko kaupungeista missä viime aikoina olen vieraillut. Viime viikollakin ehdin kahdesti käymään parinsadan kilometrin päässä isossa kaupungissa. Toisella reissulla lähdin kyydityskaveriksi ja toisella käytiin myymässä auto. Onneksi saatiin nyt se autokin tuosta pihasta seisomasta niin ei tule enää ylimääräisiä kuluja. Kyyditysreissulla kävin samalla vihdoin ja viimein kaverini luona kylässä. Ihan kivassa paikassa oli heillä asunto:)  Lauantai päivä menikin sitten harrastushomissa, leikin 12tuntia sihteeriä, oli aika pitkä päivä, varsinkin kun oli jo flunssainen olo.

Ensimmäinen sairaslomapäiväkin koulusta tuli tänään. Onneksi tällä viikolla koulua on vain tänään ja perjantaina, joten ehdin rauhassa sairastaa. Tosin tehtäviä olis kyllä mistä tehdä, niiden tekeminen tahtoo valitettavasti vain lykkääntyä ja lykkääntyä kun tulee aina odottamattomia menoja. Mutta jospa sitä tällä viikolla ehtisi jos vain olo antaa myöden. Ei sillä etteikö olis ollut tähdellisempääkin puuhaa kuin sairastaminen, mutta minkäs teet... Perjantaina koitin tehdä perusteellisempaa siivousta, kaivelin kaapeista tavaroita kirpparille vietäväksi ym, mutta se jäi vähän vaiheeseen kun piti lähteä auto myymään. Kirpparilta ostamani verhot odottaa edelleen silittämistä ja ikkunaan pääsyä... Kova sisustusvimma oli viime viikolla päällä, mutta se nyt onneksi vähän rauhoittui.

Joululahjoja olis syytä alkaa pikku hiljaa miettimään ja ostelemaan. Tai pari lahjaa on jo hommattuna, mutta vielä puuttuu monta. Onhan tässä vielä yli kuukausi aikaa, mutta aika tuppaa menemään vahdilla. Porkkana- ja lanttulaatikot voisi myös tehdä jo pakkaseen valmiiksi, tosin pakasteet on kyllä niin täynnä, että tiukkaa tekee mitään niihin mahduttaa. Onneksi sinne ei enää hirvenlihaa tule. Joulutorttuja tekaisin eilen ensimmäisen kerran tälle syksylle, mutta nyt niistä ei valitettavasti ole iloa kun makuaisti on kadoksissa...

Mies yllätti minut aika iloisesti kun tulin viikko sitten viikonloppureissulta kaupungista. Hän oli poissa ollessani ilmeisesti miettinyt asioita ja päättänyt lopettaa tupakan polton. Saa nähdä onko se nyt lopullista vaiko lakko, mutta ihan hyvin näyttää tähän asti sujuneen. Toivottavasti hän pääsisi nyt lopullisesti siitä eroon, on huomattavasti mukavampaa kun toinen ei haise jatkuvasti pahalle:)