Sairasloma vaan jatkuu... Nyt lääkäri kirjotti 5.1.asti vapaata. En kyllä olis uskonu viikko sitten, että parantuminen näin kauan kestäis. Sillon illalla mietin, että kyllä kait tässä aamulla töihin pystyy...mut eipä ihan pystyny. Eipä sillä, ei mulla kauhea hinku töihin edes ole, mutta harmittaa vaan työkavereiden puolesta, ne kun joutuvat varmasti tiukemmalle kuin normaalisti tän minun poissa oloni takia. Eihän niin sais olla, mut niin se vaan mun työpaikallani tahtoo olla...  Huomenna lupasin kuitenkin käydä vähän ruokalistoja suunnittelemassa, oikea suunnittelupäivä kun olis perjantaina ja silloinkin on viel sairaslomaa.

Nyt pitäis sitten suunnitella vuodenvaihteen ohjelmaa, ollakko kotona vai missä. En aikasemmin uskaltanu suunnitella kun ei tienny jatkuuko sairasloma. Eiköhän sitä jotain keksi:)

Uuden Vuoden lupauksiakin oon jo miettinyt lisää, mut ehkä julkaisen ne vasta kun vuosi on vaihtunut. Mutta, mitäs sainkaan tänä vuonna aikaan..? Koiranpennun sain hommattua niinkuin suunnittelin ja hiukset lyheni sekä väri vaihtui. Se tatuointi on vielä laittamatta, mutta ehkä saan sen laitettua ensi vuonna. No, entäs mitä järkevää? Tila ei vieläkään ole meidän nimissä, naimisiin en ole kerennyt, auto ei oo vaihtunut ja työpaikka on vielä sama. Siinä oliskin sitten tavoitetta tulevalle vuodelle:)