Viime yö meni hieman levottomissa merkeissä. Ei meinannut saada unta ja sitten kun sain oli se yhtä pyörimistä ja kummallisia unia (en kyllä enää muista mitä unia).

Kaikki johtui siitä kun sain joulun ajan työvuorolistan; tiesin että se ei ole järin mieltä ylentävä, mutta jotenkin toivoin siihen hieman enemmän vapaata... Eli siis tapaninpäivä on ainut vapaapäiväni joulun aikaan. Ennen sitä on 6pv töitä ja sen jälkeen 7pv... Kaikki vuorot kahta päivää lukuun ottamatta ovat illassa ja kestoltaan todennäköisesti n.10 tuntisia... Jouluaattona on varmaan hyvin jos ehdin kahdeksaksi kotia. Yrittänyt olen mieltäni tuohon asiaan sopeuttaa, mutta ei se vaan meinaa onnistua. Sukulaisiakin on tulossa jouluksi kylään niin eipä heitäkään oikeen ehdi nähdä. Harmittaa koko joulu kun tietää, että on kuitenkin niin väsynyt, että pilaan samalla muidenkin tunnelman...

Mutta eipä se auta kun koittaa purra hammasta yhteen ja odottaa että vuosi vaihtuu, ehkä sitten työt hieman helpottaa.

Nyt tässä "odottelen" töihin lähtöä ja lataan prison breakin jaksoa, jos ehtis sitä vielä hieman vilkaista. Pitänee kirjoittaa joku päivä tästä minun "riippuvuudestani" sitä sarjaa kohtaan:)