Koitan tässä hyvää vauhtia kehitellä itselleni joulustressiä:) Yleensä tähän aikaan vuodesta odotan jo innolla joulua ja malttamattomasti suunnittelen jouluvalojen ja joulukoristeiden laittoa, jouluruokia, lahjoja... Mutta nyt tuntuu, että hyvä jos saan kaikki "pakolliset" jouluvalmistelut ajoissa tehtyä. No, onhan tässä vielä aikaa ja joitakin lahjoja on jo hankittu, oikestaan montaa ei ole enää mietinnässä. Mutta aika tuntuu menevän yhdessä hujauksessa. Ja jouluksi on vielä tulossa extramäärä vieraita, joka tuntuu jo hieman ahdistavalta kun miettii talon kokoa... Plus sitten vielä minne saadaan kaikki ruuat mahtumaan kun käytössä on vain yksi jääkaappi ja millainen meteli tulee olemaan kun talossa tulee aattona olemaan parhaillaan 13ihmistä, hetkittäin jopa enemmänkin. Että hyvästi joulurauha. Onneksi se ei kestä kuin pari päivää.

Koulutehtäviäkin on vielä ihan kiitettävästi ennen joulua tehtävänä sekä yksi tentti. Tämänkin ajan mitä nyt käytän blogin päivittämiseen voisi tietenkin hyödyntää koulutehtäviin, mutta valitettavasti nyt ei oikein ole inspiraatiota. Jotenkin tuntuu, että minun keskittymiskyky on nykyisin tosi heikko. Jos ympärillä on ääniä tai vähänkin väsyttää, ei meinaa ajatukset pysyä kasassa. Onneksi sain kuitenkin joitain tehtäviä alta pois sairastaessani, mutta tänään tuli taas yksi lisää... Viikonlopuksi olen ilmottautunut jo aikaa sitten yhteen koulutukseen, mutta vähän kyllä mietityttää jaksanko oikeasti mennä, tosin ei kehtaisi peruakaan. Tiedä sitten saisinko yhtään enemmän aikaan, vaikka en sinne koulutukseen menisikään...

Viime viikonlopulla ja alkuviikostakin käytin illat tosi hyödyllisesti katsomalla Housen 4.kautta... Itseasiassa se oli oikein rentouttavaa ja sain tehdä sitä jopa aika hyvällä omallatunnolla kun mieskään ei naljaillut. Hän nimittäin katsoi jaksot myös kanssani:) Mutta kausi oli jälleen kyllä tosi hyvä ja nyt sitten odottelen sitä 5.kautta suomeksi tekstitettynä. Sitä ei edes voi toivoa joululahjaksi kun ei ole vielä myynnissä... Ja se miehen tupakoinnin lopetus näyttää olevan enemmänkin vähennys ja sikariin siirtyminen, mutta parempi sekin. Kuitenkin huomattavasti on vähentynyt polttaminen.

Mutta nyt täytynee koittaa hetkeksi keskittyä johonkin kouluun liittyvään ja ennen nukkumaan menoa rentoutua Mentalistin parissa. En tiedä onko se mikään huippusarja, mutta käy paremman puutteessa ja on ihan ok :) Huomenna onkin taas ihan riittävän kiireinen päivä edessä.