• 4-viipaletta Iso Paahto monivilja- leipää
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Yrttisuolaa
  • 1 pak Arla Apetina Snack salaattijuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
  • Jääsalaattia pussillinen
  • 1/2 paprika
  • 1/2 tuorekurkku
  • 5 kirsikkatomaattia

Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa ja kuutioi. Kaada salaattijuustosta mausteöljy kuumennetulle paistinpannulle ja lisää siihen murskatut valkosipulinkynnet. Lisää leipäkuutiot ja kääntele hetki kunnes öljy on imeytynyt ja leivänpalat saaneet hieman lisää väriä (pitäis olla rapeita!). Ripsauta päälle hieman yrttisuolaa, kääntele ja anna jäähtyä.

Leikkaa tai revi jääsalaatti, ei kuitenkaan ihan silpuksi. Pilko paprika, kurkku ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita aineet keskenään, mukaan lukien salaattijuusto ja leivänpalat. Jos salaatti joutuu odottamaan syöjiään, lisää leivänpalat vasta juuri ennen tarjoilua, etteivät pehmene. Tarjoa hyvän salaatinkastikkeen kanssa. Tähän voisi sopia esim. valkosipulikastike tai öljykastike.

Maun mukaan voi lisätä vaikka oliiveja tai sipulia (minä en niitä laittanut, koska itse en pidä oliiveista ja mieheni ei sipulista...).