Tänään pitäis mennä pitkästä aikaa töihin... ex-työpaikalleni... Kahdesta päivästä sovittiin jo aikaa sitten, mutta pyysivät vielä kolmanneksikin ja minähän tietenkin lupasin. Oon vähän huono sanomaan ei... Mutta kyllä minä päätin, että tän jälkeen en taida enää luvata, eihän se oikeen mee jos ne alkaa minun varaan laskemaan tiukan paikan tullen. Yhtään ei oo kyllä ollu ikävä tuonne, saa nähdä millä mielin sitä on illalla, nyt ainakin vähän tympäsee kun tuli edes luvattua, mutta onhan se rahallisesti vähän eteenpäin...

Ja tympäsee siksikin kun miehen sisko olis lapsineen päässyt viikonlopuksi meille ni mulla on just töitä ja mieskin vähän kiireinen (millompa hän ei olis..). Mutta toivotaan, että nähtäis sitten juhannuksena.

Pari päivää on tullu touhuttua ihan urakalla. Päätin että ennen juhannusta pitää olla talo ja piha hyvässä kunnossa ja tää viikko oli varattu sisähommille ja ens viikolla olis tarkotus tehä ulkohommia (ruoho kasvaa ja kasvaa vaikka vasta leikkasin...). No sainkin sisällä hommat aika hyvin valmiiksi, vaikka eilen piti tehä oikeen urakalla kun lupauduinkin jo täksi päivää töihin. Keittiöstä, "takkahuoneesta" ja vessasta sain vahattua lattiat, vähän siirreltyä tavaroita eri paikkaan ja olohuoneeseenkin hieman uutta ilmettä. Ja ne loput kirpparitavaratkin hinnottelin (joita on muuten aika läjä) ja ne kuskaan sitten ens viikolla kirpparille.

Ja maanantaikin meni lähikaupungissa käydessä. Nyt sain jopa maltettua mieleni ja ostin vain kirpparilta vaatteita. Löysinkin sieltä 6€:lla hupparin, keltaisen topin ja 2 ohutta neulepaitaa, aika hyvin:) Tosin ostin kyllä 15€:lla kengät marketista... Mut ne oli alle puoleen hintaan, sellaset mitä olin suunnitellu ja hyvän tuntoset. Sunnuntaina kun mulla oli aika masentunut päivä ja mikään ei oikeen innostanut, tilailin H&M:lta vaatteita... nekin kyllä alennustuotteita kaikki, paitsi miehelle pari normaalihintaista vaatetta, saa nyt sitten nähdä kelpaako ne hälle. Paketti pitäs tulla tällä viikolla, pitää murehtia sitä laskua sitte joskus...;)

Sunnuntai-iltana kaverini soitti pitkästä aikaa. Olin jo itsekin miettinyt soittavani hänelle kun ei olla taas vähään aikaan oltu yhteyksissä (meillä on sellainen tapa että hän ilmoittaa kun on tulossa opiskelupaikkakunnaltaan tänne päin, ja sitten nähdään ja jutellaan kaikki asiat maan ja taivaan väliltä). Hän ei valitettavasti kesän aikana taida tänne päin ehtiä, saa nähdä saisinko järjestettyä itseni hänen luokseen sitten. Mutta oli tosi mukava jutella pitkästä aikaa, pitäis soitella varmaan useammin kun aika harvoin nähdään:)

Mutta nyt ei varmaan auta kun alkaa henkisesti (ja ehkä vähän muutenkin) valmistautumaan töihin menoon ja koittaa jaksaa nää kolme päivää. Sunnuntaina sitten lepään.