Eilen saatiin sitten vihdoin se pöytälevy ja penkit, ei mennyt kuin kuukausi siitä kun tilaus otettiin vastaan... Eikä ne penkit tainneet juuri poiketa siitä heidän tekemästä normimallista vaikka toivoin pöytään sopivia, mutta parempi nuokin kuin ei mitään... Pitäisi vaan katsella niihin sopiva lakka tai maali tms, niin saatais pöydän väriin sopivat ja vähän vanhemman näköiset niistä. Jotenkin pistää tuo kirkkaanvaalea puu silmään vanhassa hirsirakennuksessa.

Tällä viikolla on poimittu marjoja, mieheni vieläpä oikein urakalla. Mustikoita hän on kerännyt myyntiin kolmessa päivässä muistaakseni 340litraa ja eilen hän toi sankollisen hilloja kun mustikoita ei ollut löytynyt. Aikoi kerätä marjoilla rahat uuteen pakastimeen, vanha arkkupakastin kun sanoi viikonloppuna työsopimuksen irti... No, siitä tulee komposti. Itse vaivauduin sen verran, että poimin sankollisen mustikoita ja puhdistin. Päättelin että sankollinen riittää meille talveksi, on se puhistaminen niin työlästä hommaa... Vattuja keräsin puolitoista litraa, mutta tarkoitus olis käydä lisää kun ehdin.

Eilen pidin sitten siivouspäivän kun porukka hetkeksi väheni. Ja pesin ihan kiitettävän määrän pyykkiä... Tänään lähdenkin sitten kaverini kanssa käymään naapurikunnassa keramiikkamyymälässä. Itselläni ei kyllä tässä rahatilanteessa keramiikka kauheasti kiinnosta, mutta mukava lähteä pitkästä aikaa jutustelemaan. Ei tuu liian usein hänenkään kanssa kuulumisia vaihdettua.

Huomenna tulee sitten toinen kaverini pitkästä aikaa kyläilemään kotipaikkakunnalleen, viime näkemisestä on jo kuukausia. Taitaa juttua piisata kun on taidettu vaan kerran soitella tällä välillä... Mutta meidän ystävyys toimii niin, että sillon kun nähdään puhutaan kaikki kuulumiset läpi ja ollaan kuin ois ihan vasta nähty viimeksi. Sitten saattaa taas vierähtää kuukausia ettei kuulla toisistamme mitään:)

Mutta täytynee varmaan jotain alkaa touhuamaan jos meinaa tänään mihinkään ehtiä... On muuten taas aika mahtava helle istua autossa... Ja tätä jatkunee vielä monta päivää.