Enää yksi vapaapäivä ja sitten kouluun. Nyt alkaakin "tositoimet", pidemmät päivät ja käytännön harjoituksiakin sekä vähemmän itseopiskelupäiviä. No, jospa kotitehtävät vähän vähentyisi. Nyt vapaalla kun on ollut aikaa ajatella, on tullut mietittyä, että onkohan tässä minun hommassa taas mitään järkeä. Opiskelen 2vuotta ammattiin johon en kyllä tosipuheessa ole erityisen sopiva, jotenkin tuntuu, että en oikeasti jaksaisi tehdä hoitotyötä eikä se erityisemmin edes kiinnosta. Pohtimiseni johtuu kai siitä, kun tein pari päivää työsuojelun itseopiskelutehtävää. Siinä piti perehtyä työn psykososiaalisiin haittoihin joista seuraa monestikin työuupumus. Se taas on minulle tutumpi aihe kuin oikeastaan olen aiemmin tajunnutkaan. Ja samalla tajusin, että en minä ole kaiketi toipunut siitä vieläkään kunnolla. En tiedä onko tämä opiskelu hyvä vai huono juttu, toisaalta hyvä, koska opiskelu itsessään on pitkästä aikaa kivaa, mutta toisaalta huono, koska näissä opinnoissa ei loppujen lopuksi ole teoria opinnoilla muuta merkitystä kuin, että ne on suoritettu. Näytöt ratkaisevat lopulta kaiken. Ja niitä ennen on tietenkin työharjoittelut, jotka minua jännittää, on nimittäin itsetunto aika alhaalla sen suhteen, että pärjäisi hoitotyössä tai yleensäkään missään uudessa työpaikassa. No, ehkä sitä sitten lopulta pärjää, mutta tässä saa vain aika monta kuukautta vielä miettiä ja jännittää kun harjoittelut on vasta keväällä...

Vapaat on mennyt aika hyvin laiskotteluun. Elokuvia on tullut katsottua ja notkuttua tietokoneella. Päivitin toista blogia, sen kuvagalleriaa ja yksiä nettisivuja. Maakuntamatkalla ei ole tullut käytyä eikä edes alennusmyynnissä. Viihteellä sentään käytiin miehen, valjeni ja parin kaverin kanssa uuden vuoden iltana. Tai se oli kyllä jo tämän vuoden puolella kun reissuun lähdettiin ja takaisin oltiin kuudelta aamulla, käytiin naapurikunnassa. Jäi neljään tuntiin yöunet, josta johtuen olo on vieläkin vähän kummallinen vaikka viime yönä nukuin jo 11h... Seuraavan kerran sitten varmaan juhannuksena... :)

Tänään lähti joulukoristeet ja verhot ikkunoista. Kuusi ja valot saivat vielä jäädä, ainakin loppiaiseen asti. Ajattelin, että ensiviikolla on vähemmän aikaa siivoilla ja oli mukavasti pakkasilma mattojen tuuletukseen. Tuli heti jotenkin piristävä ja valoisa ilme taloon kun vaihdoin vaaleammat verhot. Samalla meinasi taas sisustuskuume nousta, saa nähdä joutuuko sitä ottamaan tuon vieras/veljeni huoneen käsittelyyn piakkoin. Se on ollut suunnitelmissa kyllä pidemmän aikaa, seiniäkin pitäis maalailla. Täytyy vaan saada ylipuhuttua mies mukaan hommaan... Mutta katsotaan nyt milloin lopulta innostun.

Nyt odottelemaan saunan lämpenemistä ja ehkä joksikin aikaa tuijottamaan telkkaria, jos sieltä mitään katsottavaa yleensä tulee. Huomenna voisin melkein innostua lukemaan vähän anatomiaa. Tai sitten en:)