Mietin tuossa, että jos saan kuluni tiputettua n.700€:n kuussa, pärjäisin palkallani+lomarahoillani noin 4kk jos sanoisin itteni irti ennen kesälomaa... Se ois periaatteessa mahdollista, tosin riippuen miten mies saa kulunsa hoidettua. Sillä kun on taas investointeja. Mutta toisaalta, lainaa on varmaan kuitenkin otettava niin ottaa sitten vaikka jonkun satasen ylimäärästä jos pärjäis paremmin. Ja todennäköisesti jos töitä ei löydy, jäävät tuloni silloinkin n.700 euroon... En tiä... Tuntuu vaan taas, että tuolta työpaikasta on pois päästävä, mutta silti pelottaa vaan sanoa ittensä irti kun ei tulevaisuudessa oo töistä mitään tietoa... Miksi elämä on välillä niin hankalaa?

Eilen katoin sen uuden Max Payne-leffan. Vuokrasin sen lähinnä siksi, että siinä oli Paosta se Amaury Nolasco. Oli vaan hiukan erilaisessa roolissa, outoa nähdä Sucre pahiksena:) Leffa oli ihan ok, mut oon parempiakin nähnyt. Sitä en tiedä, kuinka se peliin liittyi kun pelistä en mitään tiedä. Perjantaina jäi harmittaan kun lekurille pääsyä odotellessani vilkaisin siellä viimeviikkoista oho!-lehteä. Siinä oli Wentin haastattelu, mutta en ehtinyt lukea siitä puoliakaan... Ja sitä lehteä ei tietenkään löydy mistään ja netissäkään ei oo sitä haastattelua:/ Laitoin kyllä tädilleni toiveen, että hän kattelisi lehteä "kirjastostaan" eli taloyhtiön lehtikeräys kontista:)

Pitäis varmaankin koittaa tänään vähän ulkoillakin, kaks päivää ollu jo vapaata ja molempina päivinä oon ollu noin vartin ulkosalla, ei hyvä... Viikolla kun ei jää oikeen aikaa eikä oo innostustakaan... Mutta eilen sain kuitenkin taas talon siistiksi ja vähän kaappejakin järjestettyä. Kovasti tekis mieli tilata olohuoneeseen uudet verhot, pitää kattoa raskinko...