Lauantaina käväisin siis kaverini luona kylässä kaupungissa. Oli taas tosi lämmin päivä ja päätettiinkin lähteä istuskelemaan nurmikolle ja ottamaan aurinkoa, sekä tietenkin juttelemaan. Kuulumisia olikin paljon kerrottavana. Hän kannusti minua kovasti lähihoitajakoulutuksen pääsykokeen suhteen ja toivoi että sinne pääsisin. Hänen mielestään voisin hyvinkin sopia alalle. Jonkun aikaa paahteessa istuskeltuamme lähdettiin sitten kiertämään kirppareita. Yllätyin kuinka hyvin niissä oli tavaraa ja aikaa olisi varmasti saanut kulumaan enemmänkin. Viimeinen piti kiertää juosten läpi, mutta ehdin onneksi löytää sieltä tuttavalleni hänen keräämäänsä astiasarjaa (joita ei olekaan ihan yksinkertaista löytää!) :) Itselleni löysin pari nättiä neulepaitaa 7€:lla ja pari kultakeramiikan astiaa. Sen jälkeen kävimme syömässä jossain kebab&salad bar:ssa (jos nyt oikein muistan) josta otin pitakebabin. Oli muuten aikas hyvää ja vieläpä edullista:)

Kaverini päättikin siinä syödessämme, että jospa hän lähtisikin mukaani kotipaikkakunnalle. Ehtisi kuitenkin vielä pari päivää siellä olla. Niinpä me sitten illalla ajeltiin tänne ja mentiin vielä mökillemme saunomaan. Sinne oli ilmestynyt taas joka kesäinen vieras, kesy kuin mikä, saattoi juosta mökin alta jonkun jalkojen välistä syömään. Piti jo varoa ettei vahingossa astu päälle:)

1249989024_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Saunan jälkeen ihailtiinkin sitten täysikuuta

1249989137_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Oli hiukan väsy olo kun vihdoin pääsin nukkumaan, kilometrejä kertyi auton mittariin kuitenkin päivän aikana taas yli 400 ja siihen vielä kaupungilla kävelyt ja mukavan rentouttava rantasauna päälle:)

Sunnuntai menikin aika hyvin mökkiä tyhjentäessä. Melkein peräkärryllinen tavaraa lähti kaatopaikalle ja jotain tuotiin meille tuohon piharakennukseen. Mökki onkin nyt remonttia vailla, jospa se ensi kesänä saataisiin vauhtiin. Riippuen miehestäni ja hänen ajastaan, hän oli jo nyt niin hermona asian suhteen, että sain hänestä kyllä suoraan sanottuna "perseelle ammutun karhun" esille.... Mutta eipä sitä osaa ajatella kuinka iso homma remontointi voi olla, hänellä kun homma näyttää tapahtuvan aina niin näppärästi ja "kivuttomomasti"... Ja sen karhun esille saaminen ei kyllä monestikaan vaadi kovin kummoista asiaa:) Tällä kertaa olin kuulemma taas vaan suunnitellut liikaa ja vieläpä jotain epäolennaista (minä vaan kuvittelin asian olennaiseksi) ja hän kun ei siedä suunnitteluani... Saa nähdä mitä siitä tulee jos joskus aletaan tätä taloa remontoimaan...

Sunnuintai-iltana ja eilen ehdin nähdä vielä pikaisesti kaveriani. Toivottavasti hän pääsee jälleen kolmen viikon päästä tänne päin:)

Loput kesävieraat lähtee torstai-aamuna ja päästään ainakin hetkeksi palaamaan "normaaliin" päivärytmiin kun porukka vähenee. Tosin minun päivärytmini ei ole pitkiin aikoihin ollut mikään vakio... Torstaina on vihdoin myös ne soveltuvuus-/pääykokeet sinne koulutukseen, saa nähdä kuinka käy. Toivottavasti tulokset saadaan sitten pian, mutta kauheita tavotteita ei uskalla asettaa, 40 on kutsuttu kokeeseen ja 20 valitaan....