Nyt on siis palattu koulunpenkille pitkästä aikaa. En olis kyllä uskonut tätä oikeasti tapahtuvan vielä keväällä, enkä varsinkaan olisi uskonut mille alalle lähden:) Mutta, yllätys yllätys, en ollutkaan porukan kuopus, yksi oli vielä minua vuoden nuorempi. Ja yksi sitten vuoden vanhempi, loput taisivatkin olla sitten 10-20 vuotta vanhempia, osa jopa enemmän. Mutta ihan ok ryhmältä vaikuttaa, jospa sitä tulis toimeen pari vuotta. Osalla oli enemmän ja osalla vähemmän alan työkokemusta jo takana, mutta onneksi oli muitakin joilla ei ollut vielä tämän alan kokemusta. Muuten ei olekaan vielä oikeastaan paljon ehtinyt porukkaan tutustua.

Opettajatkin vaikuttavat ihan mukavilta. Vielä on kyllä aika pihalla kaikesta mitä tullaan opiskelemaan ym. Oikeastaan nämä pari päivää on vain kerrottu itse oppiliatoksesta joka koulutuksen järjestää ja jonkin verran opintojen sisällöstä. Ylihuomenna pitää kuitenkin jo palauttaa itsearviointi lähtötilanteesta ja hopsia varten täyttää joku lappu. Ensi viikolla jokaiselle tehdään siis henkilökohtaiset opetussuunnitelmat jossa otetaan huomioon työkokemukset ja edelliset koulutukset. Minulla tuskin pahemmin mitään "hyväksilukuja" tulee, mutta eipä se haittaa. Koulupäiviä on keskimäärin kolme tai neljä viikossa, ensimmäinen työharjoittelu vasta joulun jälkeen joten sen suhteen saa olla vielä huoletta... Jospa se tästä alkaisi sujumaan, varsinkin kun päästään ihan oikeasti opiskelemaan. Nyt on ollut niin tylsää kuunneltavaa että on meinannut olla keskittymisessä vähän ongelmaa.... Ja paikallaan istumisessa myös, minä en tahdo osata istua paikallani kuin tietokoneella. Tai jotain hyvää telkkariohjelmaa katsoessa, tosin sohvalla onkin vähän mukavampi olla kuin kovalla muovituolilla.

Viikonloppuna sainkin hyvällä omallatunnolla katsella Housea dvd:ltä kun oli niin surkea keli. Tai no minkä viinimarjojen mehustukselta ehdin, pakkasessa on jo yli 10litraa mehua... Mutta nyt on Housen 2.tuotantokausi katsottu kokonaisuudessaan, siis osan jaksoista olin katsonut jo aiemmin. On se Hugh Laurie kyllä aika huippu näyttelijä ja sarjalla hyvät käsikirjoittajat:) Nyt sitten odotellaan, että 4.kausi alkaa näkymään suomessa ja dvd tulee myyntiin. USA:ssa on näytetty jo viides kausi... Miten niin suomessa tullaan vähän jäljessä.... Veljeni otti lainaan minulta Paon 1-3.tuotantokaudet kun menin vihjaamaan, että sillä on marraskuun loppuun aikaa ne katsoa ennekuin alkaa 4.kausi näkymään telkusta, pitänee soitella että joko se on jäänyt sarjaan koukkuun:) Minä kun innostin sen katsomaan Houseakin...