Katselin tuossa vanhoja blogimerkintöjä ja pikkuhiljaa alkaa olla vuosi täynnä kirjoittelua, äkkiä se aika menee. Samalla tuli mieleeni, että mitäköhän sitä tuli luvattua viime uutenavuotena... no tässä nämä:

1. Venyttelen vähintään kerran päivässä
2. Otan tatuoinnin
3. Irtisanon itseni tämänhetkisestä työstäni (uus työ tai opiskeleen lähtö)

Viimeinen kohta on toteutettu, mutta muita ei. Ainakaan vielä. No venyttelyä nyt on turha enää aloittaakaan, mutta tatuoinnin periaatteessa ehtis vielä ottamaan. Tuskin silti ehdin. Pitänee alkaa suunnittelemaan seuraavalle vuodelle lupauksia:)

Jouluvalmistelut on pikkuhiljaa edenneet, mutta aika heikosti silti. Joulukortit ois tavoitteena huomenna postittaa, mutta pari on vielä kirjoittamatta. Leiponut en ole vielä ja joululaatikotkin on vielä tekemättä. Mutta sain minä ihan kivasti tänä viikonloppuna aikaan. Joulukoristeet ja verhot on laitettu ja valotkin ulkokuusta lukuunottamatta. Huomenna vois laittaa nekin jos yöllä vähän pakastuisi niin kuusikin vois pysyä jo pystyssä... Koulutehtävät on nyt tälle erää kaikki tehtynä, sain jopa sen laajimmankin pakerrettua viikonlopun aikana. Tosin ei sen ehkä niin laaja olis tarvinnu olla, mutta kai minä vähän innostuin... Tenttikin meni viikolla ihan ok, toivottavasti olis ihan hyvä numero tulossa. Nyt ollaan sitten toiveikkaana, että ei ennen joulua tulis yhtään tehtävää tai tenttiä. Siinä sivussa ehdin nähdä kaveriani joka oli kotonaan viikonloppuvierailulla ja velikin oli kylässä. Sain autoon vihdoin ja viimein lisävalot paikalleen (niitä onkin syksyn pimeissä kaivattu) ja pihallekin lisävalaistusta, tunnistevalon, niin ei tarvi pitää pihavaloa kuistissa koko ajan päällä, näkyy jouluvalotkin paremmin:)

Ja mitäköhän muuta. Siinä kai ne tärkeimmät, nyt sitten odotellaan lunta ja pakkasia niin sais vähän enemmän joulumieltä päälle. Jospa sitä sitten onnistuis leipomaankin. Onneksi on joulua edeltävillä viikoilla vapaapäiviä...