No ei se PB jatkunutkaan vissiin kun yhdellä jaksolla. No, en oo kyllä vielä nähnyt sitäkään... Viime yönä tuli tempastua 11,5 tunnin yöunet. Vähän sekava olo tänään:) Pitäsi kai jotain alkaa hommaileen, että ei menis koko päivä vaan ihmetellessä.

Huomenna saanen sitten vihdoin sen lopputilin. Saa nähdä kuinka paljon sieltä tulee... Tässä kuussa meni kyllä vähän päälleen toi tulojen arviointi, en oo todellakaan tullut sillä toimeen millä ajattelin... Mutta jospa sitä pärjäis jotenkin. Onhan tässä ollut kyllä reissujakin.

Pitäisi alkaa pohtimaan tulevaisuuttakin kai tarkemmin. Haenko opiskelemaan ja minne? Vai tyydynkö vaan taas siihen mitä tällä kylällä on tarjolla ja taas parin vuoden päästä oon samassa tilanteessa kuin nyt... Keittiötöihin on motivaatio kyllä ihan nollissa, kuten muuhunkin vuorotyöhön, mut aika harvassa on nykyään työt joita saa tehdä arkisin klo 7-16 välillä... Ja sitten kun ei oo oikeen luottamusta itseen, että pärjäis oikeen muussa kuin keittiötyössä... En tiedä osanneekoo se ammatinvalintapsykologi valaista asiaa yhtään enempää. Välillä kyllä tuntuu ettei ihan tavallisellakaan psykologilla käynti ois välttämättä pahitteeksi, tuntuu joskus niin sekavalta tää elämä, tulevaisuus näyttää aika tyhjältä... Mutta päivä kerrallaan on koitettava mennä, kun ei tässä nyt muukaan auta...