Onkin vierähtänyt taas parisen viikkoa viime merkinnästä. Pikkuhiljaa alkaa tuntua jo keväältä vaikka aurinko ei vielä hirveästi lämmitäkään. Valoisuuden myötä energiakin on vähän lisääntynyt, kuten jo aiemmassa merkinnässä ennustelin. Perjantaina olin oikeinkin ahkerana kun olin yksin kotosalla, heräsin jo kuudelta niin aikaa oli. Värjäsin ripset ja kulmat kestovärillä, siivosin talon, pesin pyykkiä, leivoin pullia joista tein sitten laskiaispullia ja käytin kaikki koirat lenkillä. Ja illalla ehdin vielä nähdä kaveriani kun hän tuli taas muutaman viikon jälkeen käymään kotipaikkakunnallaan. Ja itseasiassa vietettiin hänen kanssaan eilenkin iltaa, oli taas tosi kiva jutella :) Velikin oli myös viikonlopun kylässä, tuli "yllätysvierailulle", ilmoitti vasta perjantaina tulostaan, mutta eipä meillä täksi viikonlopuksi mitään kummempia suunnitelmia ollutkaan.

Koulussa on sujunut ihan ok, matematiikkakaan ei enää kovin vaikealta tunnu kun asiat on pikkuhiljaa palautuneet mieleen, ensi perjantaina siitä on tentti. Keskiviikkona meillä oli laaja tentti, mutta se saatiin onneksi tehdä ryhmätenttinä ja vaikutti menevän ihan hyvin. Nyt olis sitten tällä erää pari tehtävää tekemättä joista toista olen jo aloitellut ja toinen on oltava jo ensi viikolla valmis. Onneksi vielä huominen on vapaata niin jospa saisin tehtävät valmiiksi. Työharjoittelupaikatkin varmistuivat, sain onneksi varattua ihan kohtuu "hyvät" paikat, siis sellaiset joita olin vähän toivonutkin. Mutta silti jännittää ihan mahdottomasti kun miettii harjoittelujaksoja ja näyttöjä. Opiskelu on kyllä kivaa ja vielä ei ole tuntunut kauhean raskaaltakaan, mutta jotenkin epäilyttää, että onko sitä reilun vuoden päästä jo valmis työelämään uudessa ammatissa, niin nopeasti koulutus etenee.

Mitäs muuta... Mies lopetti nyt sikarin/tupakan polton, kuulemma kokonaan. Toivotaan, että niin myös käy, aika hyvin on ainakin näihin asti mennyt. Muuten menee vähän niin ja näin, osataan molemmat olla aika hankaleita kun sille päälle satutaan. Mies on ollut nyt enemmän kotona ja sillä olis iltaisin aikaa ja itsestä taas tuntuu koulun jälkeen, että mielellään istahtaa tietokoneelle ja uppoutuu siihen. Myönän kyllä, että välillä koneella tulee vietettyä vähän turhankin paljon aikaa, ehkä se on jonkilainen harrastus? Mutta Emmerdalen ajaksi me molemmat istahdetaan yhdessä sohvalle telkkarin eteen :) Se on sellainen sarja, että välillä siihen jää koukkuun ja välillä taas menee pitkäänkin, että ei tule katsottua. Housen 4.kausikin alkoi vihdoin näkymään kolmoselta, oli pakko katsoa se jakso kolmanteen kertaan... Ja tänään tuli puolenpäivän jälkeen Kyllä Jeeves hoitaa, siinä Hugh Laurie on nuorempana, ihan hyvä sarja. Vähän kohellusta ja puhutaan tosi brittiläisittäin (se siis onkin brittisarja) mutta ihan ok silti.

Mutta nyt melkein pitäisi kaivaa ne koulutehtävät esiin ja jättää hetkeksi muut jutut sivuun. Hyvää ystävänpäivää ja laskiaista :)