Ei sitten tullut lähdettyä eilen sinne möllitokoon koiran kanssa... Sohvasängyn saan vasta ens maanantaina ni ei sen takia tarvinnu lähteä ja ihan hyvä niin, oli kyllä aika paska keli. Ja on itseasiassa edelleen. Tai no nyt on sentään puoli astetta pakkasella, mutta eilen oli +3 lämmintä... Tiet on ihan sohjolla, jäällä ja vesillä ja puista lähti kaikki lumet. Ei tunnu tammikuussa tämmönen ihan normaalilta. Äitin luona kuitenkin kävästiin kun vein sinne valokuvia. Siinä mulla sitten loppuilta menikin kotona kun laittelin niitä kuvia, ja vieläkin on osa lajittelematta sekä pitäis ostaa vielä uus kansio...

Tänään pitäs mennä töihin. Kumma juttu kun se työaamuina väsyttää niin kovasti... Nyt alkaakin ihan tosihommat, saa nähdä ehtiikö illalla ennen yhtätoista kotia. Mut eipä se haittaa vaik vähän pitempiä päiviä joutuukin tekeen kun on viikossa 3pv vapaata.

Eilen kävin jonkun aikaa tutustumassa niihin meidän uusiin tulokkaisiin, siis poronvasoihin. Olivat vielä aika arkoja, mutta jospa ne ehtis kesyyntyä. Täytyy vaan säännöllisesti käydä siellä aidassa touhuamassa jotain niin tottuvat. Ja toivotaan, että tuo koirakin alkais pikkuhiljaa tottua nii sen ei tarvis koko päivää väksyttää..